ceturtdiena, 2016. gada 15. decembris

D.Judina-Nīmane un A.Nīmanis Bērsteles bibliotēkā

     Piektdienas, 9.decembra, vakars Bērsteles bibliotēkā pienāca ar ļoti īpašu tikšanos. Tavā bibliotēkā viesojās D.Judina-Nīmane un A.Nīmanis ar savu literāri-muzikālo programmu "Poētiskā kafejnīca"

A.Nīmanis un D.Judina-Nīmane
      Bija stāsti par  detektīvromānu sēriju “Izmeklē Anna Elizabete”, tikko iznākušo dzimtas romānu “Septiņi vakari”, skanēja Artura Nīmaņa instrumentālā mūzika no cikliem "Orākuls" un “Divi. Pusnakts sarunas” un, protams, arī Daces ģitārbalādes. Visi kopā vienojāmies skanīgās dziesmās, izbaudot jauko vakaru un kopābūšanu...Nepamanījām pat, kā pulkstens steidz uz priekšu un dažādos, konkursos, mīklās, skaistās fotogrāfijās un dziesmās pagāja visas trīs stundas!  Tad vēl privātākas sarunas ar ciemiņiem,  kopīgas sarunas, tējas dzeršana  un gardumi, ko bibliotēkas apmeklētāji bija sarūpējuši kopīgajam galdam! Nemanot bij pienākusi pavisam vēla vakara stunda, bet ceļš mājup katram bija pozitīvu emociju un pārdomu pilns!


         Paldies šoreiz gribas pateikt katram pasākuma apmeklētājam, jo tikai visi kopā mēs varējām radīt šo jauko atmosfēru un prieku par kopā būšanu. Paldies Bērsteles un Svitenes pagastu iedzīvotājiem, kas kuplā skaitā bija nākuši un braukuši uz bibliotēku; paldies Viesturu pagasta iedzīvotājiem, kas nāca ciemos pie savas Daces; paldies tālākā ceļa veicējiem no Rīgas, kas tik ļoti gribēja būt šeit un tagad, ka vēlā vakara stunda un garais ceļš nebija šķērslis; paldies arī Jelgavas novada iedzīvotājiem, kas atrada ceļu uz kaimiņu novadu, lai būtu ar visiem kopā!

 Paldies! 
Tiksimies arī citu reizi!

P.S. Tas, ko D.Judina-Nīmane stāsta par mūsu tikšanos, ir lasāms šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru