otrdiena, 2018. gada 17. aprīlis

Latvija ir burti!

Oficiālā informācijas, kas pieejama kompānijas Tele 2 mājas lapā: 

“Tele2” 4G Ekspedīcijas laikā izdevās dabā atrast visus 33 latviešu alfabēta burtus, un katru no tiem veido kāda Latvijas ainava no putna lidojuma. Unikālo alfabētu “Tele2” dāvina valstij tās simtgades jubilejā.
““Latvijas alfabēta” ideja radusies 4G drona ekspedīcijas laikā, kad, vērojot Latvijas dabu no augšas, sapratām, ka tās reljefs, ceļu līkumi, koku stādījumi, upes un ezeri veido visdažādākās figūras un arī latviešu burtus. Grūti iedomāties, bet, lidojot pāri pļavām, pēkšņi ieraugi A, B vai pat Ņ burtu, ko veido ābeļdārzs vai ezers. Šādi, pārlidojot valsti krustām šķērsām, atradām veselu alfabētu, ko “Tele2” ar lepnumu dāvina Latvijai simtgadē,” stāsta “Tele2” mārketinga vadītāja un 4G drona ekspedīcijas dalībniece Ilze Žukova.

     Un Tavā bibliotēkā ir skatāma šī unikālā izstāde! Bērsteles bibliotēkas plašās telpas ir pārvērtušās- pilns ar maziem galdiņiem, kas rāda Tev savu burtu... visus 33! Arī Rundāles novads ir ticis mūsu skaistās Latvijas  alfabētā - izstādē apskatāmi 2 burti, bet es atradu vēl vienu... Izstāde Bērsteles bibliotēkā būs skatāma  līdz 12.maijam.


Atrod brīvu brīdi savā skrējienā un atnāc apskatīt Latviju no pavisam citas puses!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru