trešdiena, 2016. gada 16. novembris

Rundāles musturdeķis lēnām top...

     Tava bibliotēka turpina mudināt Tevi  gatavot skaisto dāvanu Latvijas simtgadei. Katra Tavas sirds kripatiņa, kas ir ieadīta vai ietamborēta mazajā musturdeķa gabaliņā, ir milzīga vērtība... Ar lielu prieku un mīlestību sagaidu katru gabaliņu, pierakstu autoru un noglabāju kopā ar jau esošajiem, lai gaida, kad klāt nāks jauni un jauni...
V.Kočajevas darinātie gabaliņi

     Iesaistīties musturdeķa darināšanā var ikviens. Galvenie nosacījumi – radītajam gabaliņam jābūt 12 centimetru garam un 12 centimetru platam,  tas var būt adīts vai tamborēts. Krāsas un dzijas ikviens var izvēlēties pēc savām iekšējām izjūtām un asociācijām ar Rundāles novada musturdeķi.
 Noteikti pielieciet klāt zīmītes ar darinātāju vārdiem un uzvārdiem!!!
S.Lebedes darinātie gabaliņi


Jau šobrīd deķa radīšanā aktīvi ir iesaistījušies Bērsteles un Svitenes vietējie iedzīvotāji. Savus darinajumus 
jau ir atnesuši arī pirmsskolas izglītības iestādes "Mārpuķīte" Oranžās un Zilās  grupas vecāki. Liels paldies visiem par atbalstu! laikam beidzot esmu noticējusi, ka mums kopā izdosies :) 
Vecrundāles bibliotēkas apmeklētāju
darinātie gabaliņi


PII "Mārpuķīte" audzēkņu
ģimeņu darinājumi
Līdz bibliotēkai jau šobrīd ir atnākuši 242 gabaliņi!!!

Darinātos gabaliņus var nogādāt sev tuvākajā novada bibliotēkā Viesturos, Svitenē, Vecrundālē, Bērstelē vai Pilsrundālē, kā arī Rundāles novada domē. Sīkāka informācija pie manis, Bērsteles bibliotēkas vadītājas Anitas Švedas, tālr. 63962442 vai 29141837, vai rakstot uz e-pastu anita.sveda@rundale.lv.


P.S.  Tas nekas, ja neesi Rundāles novada iedzīvotājs. Arī Tu vari iesaistīties, atliek vien ļoti, ļoti gribēt... un sazināties ar bibliotēku. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru