pirmdiena, 2021. gada 20. decembris

Vingrojam kopā. Vingrojam bibliotēkā.

 Vienmēr jau Tu domā, ko saviem cilvēkiem piedāvāt, kā viņus iepriecināt, kā viņus ieinteresēt... Un, jā! Jau labi sen bibliotēka nav vieta, kur tikai maina grāmatas un periodiku. Bibliotēka ir vieta, kur tiekas, kur iepazīstas, kur kopīgi darbojās un dalās savās interesēs.

Un pienāca tā jocīgā reize, kad bibliotēka aicināja vingrot. Sanākt un trenera pavadībā vingrot! Ne lēkt un auļot, bet stiprināt muskuļus, izkustināt locītavas, atslogot saspringtās jostas un spranda daļas tiem, kas daudz laika savā darba dienā vada sēdus. Vingrot ar prātu...
Ar lielu pietāti un satraukumu devos uz 1.nodarbību un turēju īkšķus, lai ir cilvēki, lai viņiem patīk, lai izdodas... 2.nodarbība mani sagaidīja ar kuplāku apmeklētāju skaitu, bet 3. nodarbībā jau bija tik daudz vingrotāju, ka telpas kvadratūras limits bija sasniegts!



Mēs kopā vingrojam jau mēnesi un tamdēļ lūdzu apmeklētājām izteikt savu viedokli par šim nodarbībām.
Dita: "Ļoti patīk vingrošanas nodarbības, tā ir atkāpe no ikdienas, laiks pabūt pašai ar sevi, savu ķermeni, pārbaudīt tā robežas."
Jana: "Super! Vingrojot jūtu tādas muskuļu daļas, par kurām pat nezināju, ka tādas ir. Lielisks treniņš un darbs ar sevi."
Sintija: "Man patīk kompānija, pozitīvā gaisotne. Un treniņš ir ļoti labs, jo pēc tam jūtu, ka man ir arī muskuļi"
Lauma: "Man patīks tas,ka tā ir citādāka vingrošana,nekā ierasts.Nav jālec.😄 It kā Tu visu laiku esi uz zemes,nekusties ātri,un izrādās,ka arī tā var ļoti piekust un izkustināt visus muskuļus.🥰 Un tā atmosfēra ir super-stundu var atslēgties foršā kompānijā.nVairāk tāda meditācija sanāk.🙃 Uz šo dodos ar prieku un kā uz atpūtu, jo zinu,ka piekusīšu ļoti,bet pēc tam ir baigais atslābums un laba sajūta.🤗 "
Kristīne :" Tā ir mazliet paātrinātas elpas atelpa"
Diāna: Man patīk! Pirms tam ļoti sāpēja mugura, un visi muskuļi likās stīvi un gluži kā ieklemmējušies, bet tagad muguras sāpes ir gandrīz nemanāmas un ir tik forša sajūta, kad jūti, ka ir izkustināts katrs muskulis💪😄 Un,protams, uz stundu izrauties no ikdienas, foršā kompānijā 👍 "
Inga: "Apvieno patīkamo ar lietderīgo. Burvīga trenere ar mierīgu, precīzu pieeju katrai no mums. Mazliet smeldzošu muskuļu nenāk par skādi. 👍😊 "
Alise: "Man patīk, ka trenere skaidri pastāsta, ko un kā jādara, kāds labums manam ķermenim no konkrētā vingrinājuma. Patīk piedāvātie vingrojumi"
Un tā mēs varētu turpināt un turpināt, jo labais jau vairojas tikai šādi- stāstot par to... Ja vēlies mums pievienoties un ieriecināt savu ķermeni, gaidīšu ziņu.
Tava bibliotekāre Anita Šveda
P.S. Vingrojam piektdienās, 19.00 Bērsteles kultūras nama telpās.

1 komentārs: