piektdiena, 2014. gada 25. aprīlis

Mūsu pirmā kopīgā Bibliotēku nedēļa.

     Bibliotēku nedēļa tuvojas finišam. Lēnām, mierīgi un par vienu darba dienu īsāka, kā parasti.
 Ideju pirms šīs nedēļas bija daudz, bet realizēju tikai dažas- mazliet kavē tas, ka vēl nepazīstu savas biblitēkas apmeklētājus tik labi, kā vajadzētu. Bet par to neskumstu...mums vēl daudzas bibliotēku un ne bibliotēku nedēļas priekšā!
     Arī mani mazie apmeklētāji, sajūtot siltos saules starus, kļuvuši kūtrāki :)   Ieskrien uz mazu brītiņu, lielākie aktīvisti samaina grāmatas un ir prom! Rindas pie datoriem arī manāmi sarukušas :D

     Noķēru vakar  četrus savus rakarus, lai uzzīmē man SAVU bibliotēku...



    Process, kā redzams, radoši smags, jo nevar jau saprast, kādai tai bibliotēkai ir jābūt...Brīdis pārdomām, materiāla izvēlei un tomēr tās bibliotēkas top  arī attēlotas!




Koša tā mūsu bibliotēka! 

     Arī sagatavotās anketas raiti atgriežas pie manis, lai veidotu manu priekšstatu par to, kas vajadzīgs mūsu bibliotēkas lasītājiem...Redzi, citam vajag jaunas grāmatas, citam košākas krāsas vai jaudīgākus datorus. Kāds vēl grib tikties bibliotēkā ar interesantiem cilvēkiem, bet vēl kāds grib končas  :D
Kas, nu kuram, bet visi ir vienlīdz svarīgi.  Gaidu vēl atlikušās anketas un tad apkopošu rezultātus. Paldies visiem par atsaucību! 

Kristīnīt, paldies par pavasari! 


3 komentāri: